Den Země nabídne ve Zlíně zábavu i sbírku kol pro Afriku

ZLÍN - Oslavy Dne Země nabídnou ve Zlíně bohatý program, nebude chybět ani sběr kol pro chudé školáky z Afriky. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Hlavní část oslav Dne Země se uskuteční v úterý 21. dubna na náměstí Míru. Vše začne v devět hodin dopoledne. Barevný den na náměstí, který potrvá do 15 hodin, nabídne hry, soutěže, nafukovací atrakce, vše s problematikou třídění odpadu. K prohlídce bude přistaveno i svozové auto Technických služeb Zlín. Zábavu nabídne také Pásmo vystoupení škol, které potrvá do 11.30 hodin.

Od 13 hodin začne Zvěřinec Karla Kerouše, který nabídne ukázku exotických živočichů a vědomostní soutěž o ceny pro děti a dospělé. Dění na náměstí Míru zakončí koncert.

„V úterý se také uskuteční charitativní sbírka Kola pro Afriku. Staré či nepoužívané bycikly bude možné darovat od devíti do 16 hodin na náměstí Míru, nebo od 15 do 17 hodin v Malenovicích u restaurace Belveder,“ upřesnil Dvořák. Současně je možné darovat i prošlé autolékárničky. Část zdravotního materiálu je dále využitelná a bude převezena společně s koly do Afriky.

Dění na náměstí Míru můžete sledovat na naší webkameře zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x