Vsetínská sportovní podpoří individuální sportovce

VSETÍN - Vsetínská sportovní vypsala výzvu k podání žádostí na podporu sportu formou volného vstupu do bazénů, sauny a páry v městských lázních. Výzva je určena všem sportovcům, kteří jsou registrovaní v některém ze vsetínských sportovních klubů a provozují individuální sportovní aktivitu, serveru Zlin.cz to za vsetínskou radnici sdělil Jiří Žůrek.

Přihlásit se mohou zdraví i handicapovaní sportovci, a to do konce dubna. Dne 19. května se pak uskuteční vyhodnocení žádostí a pěti vybraným sportovcům bude předána permanentka na využití městských lázní.

Zaslané návrhy nominací musejí obsahovat jméno a příjmení sportovce, datum a místo narození, bydliště, sport (odvětví, disciplína) + registrační list (kopie), dosažené výsledky v loňském roce, kontakt (telefon + e-mail). Návrhy je nutno zaslat do 30. dubna na adresu Vsetínské sportovní, a to v zalepené obálce s označením PODPORA 2015 nebo na e-mail, kde v předmětu bude opět uvedeno PODPORA 2015.

„Vybraný sportovec bude moci bezplatně využívat služeb Městských lázní Vsetín, jako bazén s relaxačním centrem či saunu. Se ziskem permanentky je však spojen i závazek ze strany sportovce, jímž je prezentace Vsetínské sportovní formou umístění loga při soutěžích a dalších akcích, kterých se sportovec účastní, a prezentace města Vsetína,“ uzavřela ředitelka Vsetínské sportovní Pavla Stachová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x