Mistrovství Evropy ve fotbale zkomplikuje v Hradišti dopravu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Už příští měsíc se v Uherském Hradišti uskuteční Mistrovství Evropy ve fotbale a to s sebou přinese i dopravní komplikace. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí města Jan Pášma.

Utkání na městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty budou ve čtvrtek 18. června ve 20.45 hodin, v neděli 21. června ve 20.45 hodin a ve středu 24. června ve 20.45 hodin. V případě postupu Anglie do semifinále se uskuteční na stadionu v Uherském Hradišti čtvrté utkání o postup na olympijské hry mezi mužstvy, které se umístí na 3. místech ve skupinách. Případné utkání bude sehráno v neděli 28. června v 18 hodin.

„Ve dnech utkání musejí řidiči počítat s přechodnou úpravou provozu na komunikacích ve městě. V ulici Sokolská bude platit zákaz vjezdu na parkoviště u kina Hvězda a na parkoviště před zimním stadionem. Zároveň budou uzavřeny příjezdové komunikace ke stadionu, a to ulice Rostislavova, U Stadionu a 28. října. Zákazové značky budou instalovány asi šest hodin před začátkem utkání,“ upřesnil Pášma.

Diváci přijíždějící od Starého Města mohou na hlavní křižovatce v Uherském Hradišti odbočit směr Zlín. Po 150 metrech na první křižovatce odbočit vlevo do ulice Štefánikova a zaparkovat v prostorách bývalých kasáren na vyznačených parkovištích.

Kdo pojede od Jarošova, může na kruhovém objezdu u zimního stadionu odbočit ke Kauflandu, kde bude možné odstavit auto na parkovišti u Kauflandu a částečně na Studentském náměstí v prostorách bývalých kasáren.

Diváci přijíždějící od Kunovic pak v ulici Malinovského odbočí k Tescu a auto nechají na parkovišti u Tesca a na zelené ploše za Tescem na vyznačených parkovištích.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x