Rožnovská radnice vyhlásila pro veřejnost fotosoutěž

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V pořadí třetí ročník fotosoutěže Rožnov objektivem vyhlásila v těchto dnech rožnovská radnice. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Tomáš Gross.

Fotografie přírody, staveb nebo lidí mohou zájemci o účast v soutěži zasílat na městský úřad až do konce července.

„Fotosoutěž je vyhlášena ve dvou základních kategoriích. Kategorie Junior je určena dětem ve věku od 8 do 18 let a kategorie Dospělí pak všem nad 18 let. Připravena je i jedna zvláštní kategorie, a to Cena veřejnosti,“ uvedla za rožnovskou radnici Iveta Pavlicová s tím, že výběr pěti nejzajímavějších fotografií ve dvou základních kategoriích provede odborná komise do 15. října a hlasování o vítěze v kategorii Cena veřejnosti potrvá na internetových stránkách města od 15. srpna do 15. září.

Účastníkem fotosoutěže se může stát každý, kdo v době od 1. května do 31. července doručí Městskému úřadu Rožnov pod Radhoštěm společně s přihláškou nejvýše pět fotografií. Děti mladší 15 let se mohou soutěže zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce, který bude také přítomen při předání případné výhry. „Výherci v každé základní kategorii získají finanční ceny. Výherce zvláštní kategorie Cena veřejnosti obdrží dárkový balíček,“ doplnila Iveta Pavlicová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x