Rohálovská 50 podpořila onkologii částkou 15 tisíc korun

KROMĚŘÍŽ - Onkologické oddělení Kroměřížské nemocnice si na své konto připsalo částku 15 tisíc korun, jde o výtěžek ze závodu Rohálovská 50. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí nemocnice Veronika Klímová.

„Jako nezisková organizace v případě kladného zúčtování akce každoročně přispíváme na vybraný projekt a letos jsme se rozhodli pro Kroměřížskou nemocnici. Nemocnice se pustila do zlepšování svých služeb a náš pořadatelský tým Vesani.cz nemocnici v tomto podporuje a přispěje na provoz onkologického oddělení,“ uvedl před startem hlavní pořadatel závodu Martin Koplík.

Dva týdny po závodu a konečném zúčtování proto dorazili pořadatelé závodu na onkologické oddělení, aby svůj slib dodrželi. „Tento dar velmi vítáme a děkujeme. Finance využijeme na zútulnění prostor pro pacienty, kteří si komfort bezesporu zaslouží,“ uvedla při převzetí šeku Lenka Mergenthalová, předseda představenstva Kroměřížské nemocnice.

Závod horských kol Rohálovská 50 se jede každoročně v několika kategoriích, v rámci nichž si může zasoutěžit celá rodina. Tedy od nejmenších dětí, které můžou jet na odrážedlech, až po zkušené matadory.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x