Zlínská radnice láká cyklisty na kafe

ZLÍN - V rámci soutěže Do práce na kole vyhlásilo město Zlín akci s názvem Káva na triko. Serveru Zlin.cz o ní řekl mluvčí radnice Zdeněk Dvořák.

Soutěžící, kteří se dostaví v úterý 19. května mezi 14. a 16. hodinou do místnosti 131 v budově radnice na náměstí Míru v tričku s logem soutěže Do práce na kole, dostanou výbornou kávu a drobný dárek.

Pokud některý soutěžící ještě neobdržel startovací balíček s trikem, bude na setkání ověřeno zapojení do soutěže podle seznamu soutěžících. „Zároveň zájemcům představíme chystané novinky v oblasti cyklodopravy a budeme připraveni diskutovat o problémech, které trápí zlínské cyklisty,“ sdělil radní Josef Novák.

K diskusi nad kávou o cyklodopravě ve městě radnice zve i další občany, kteří se soutěže neúčastní, ale na rozdíl od soutěžících nedostanou dárek.

Do kampaně Do práce na kole se ve Zlíně a Otrokovicích letos zapojilo 86 lidí. Hlavním sdělením kampaně je, že bicykl se dá využívat nejen pro volný čas, ale i k dopravě do zaměstnání, při cestách za nutnými záležitostmi nebo dokonce jako pracovní dopravní prostředek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x