Hradišťská Hvězda zve na jarní blešák

 UHERSKÉ HRADIŠTĚ – V Uherském Hradišti se za týden uskuteční charitativní bleší trh. Server Zlin.cz na něj pozvala mluvčí kina Hvězda Alžběta Medlová.

Po velkém zájmu ze strany prodejců i nakupujících se bleší trh v kině Hvězda rozšiřuje do dalších otevřených prostor kina. Své věci mohou lidé rozložit ve foyer, na kopuli, schodech i ochozech.

„A nebojte se vytáhnout klenoty nejen ze svých skříní, ale i z půd a sklepů. Vyměnit či prodat můžete nepoužívaný nábytek, kola, gramodesky, obrazy, nádobí, soupravy na šití – inspiraci se meze nekladou,“ vzkázala veřejnosti Medlová.

Blešák se koná tradičně v neděli od 14.00 hodin, 24. května. Tentokrát má také charitativní přesah – po dobu prodeje bude možnost dobrovolně přispět na léčbu holčičky s mozkovým onemocněním. 

Nakupování si mohou lidé zpříjemnit například takzvanými vege pamlsky Renaty Vránové, posezením v Kinokavárně a chybět nebude ani živá kapela. Swing a jazz na netradiční nástroje předvede pětice mladých muzikantů kapely Free Crazy Ants. Prodejci se mohou registrovat na mailu blesak.uh@gmail.com, nejpozději do dneška. Rezervační poplatek je 50 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x