Zlín nabídne seminář o programu Nová zelená úsporám

ZLÍN – V obřadní síni radnice na náměstí Míru ve Zlíně se v úterý uskuteční seminář o programu Nová zelená úsporám. Lidé se na něm dozvědí informace o úspoře energií a možnosti dotace na investice do bydlení, informoval server Zlin.cz mluvčí zlínského magistrátu Zdeněk Dvořák.

Akce bude od 14:30 do 16:30. Všechny zájemce o úspory energií, zateplení nebo změny způsobu vytápění v domech zve na seminář Státní fond životního prostředí ČR. „Lidé se dozví aktuální informace o právě vyhlášené výzvě k podávání žádostí o dotaci z programu Nová zelená úsporám,“ uvedl Dvořák.

Odborníci ze Státního fondu životního prostředí ČR kromě obecných informací poskytnou příchozím také individuální konzultace a poradenství. „Seminář je bezplatný a zájemci se na něj mohou dostavit bez předchozího přihlašování,“ dodal Dvořák.

Program Ministerstva životního prostředí ČR administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR je zaměřený na podporu opatření ke snížení energetické náročnosti budov, na podporu efektivní využití zdrojů energie a na podporu výstavby budov s velmi nízkou energetickou náročností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x