Hurá do Koryčan. 60 pohádkových bytostí v tamním lese

Lesy v Koryčanech u Zdravé vody, to je bezpochyby jedno z nejhezčích míst v kraji. V sobotu od rána se spolehněte na zážitky, na které se nezapomíná. V kouzelném lese se tu objeví nejméně šedesát pohádkových bytostí. Od Karkulky až po vodníky a možná přijdou i jarní čerti. Co by také celý dlouhý rok až do Mikuláše dělali, že...

V Koryčanech otevírají v sobotu dopoledne také zdejší vyhlášené koupaliště. „Když zaprší, nic se neděje, program umíme udělat i navzdory počasí, ale myslím, že to bude v pohodě. „Třeba vloni jsme napočítali kolem tisícovky účastníků, bývá to parádní akce, přece nám ji nemůže narušit májový deštík,“ říká jeden z hlavních organizátorů František Trubačík.

Do pestrého sledu akcí se zapojuje i město Koryčany. Připravena je dětská diskotéka, skákací hrad, projížďka na ponících, oblíbené malování na obličej.

„To ale není zdaleka všechno,“ lákají organizátoři. Oblíbené koupaliště má velmi slušné zázemí a sport je tu jako doma.

Bude se hrát například turnaj dvojic v petanque, stejně tak si příchozí změří síly v neobvyklé disciplíně, jíž je plážový tenis.

„Jen nevím, jak tohle skloubit, obě soutěže se časově doplňují, snad to zvládnu,“ říká třeba znalec a mimořádně kvalitní hráč Vojtěch Johaník z Uherského Hradiště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x