Otrokovická radnice hledá nejhezčí květinovou výzdobu

OTROKOVICE - Otrokovická radnice vyhlásila 13. ročník soutěže Naše město v květech a zeleni. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Stehlíková.

Cílem této akce je podpořit a ocenit aktivitu obyvatel ve zlepšování a zkrášlování svého okolí. „Účastníkem soutěže může být každý, kdo žije nebo podniká v Otrokovicích – soukromá osoba i podnikatelský subjekt. Předmětem hodnocení budou předzahrádky, okenní truhlíky, balkony a okolí podnikatelských objektů a institucí,“ upřesnila Stehlíková.

Soutěž je tradičně rozdělena do tří kategorií, a to Květinová výzdoba oken, balkonů a předzahrádek bytových domů, Květinová výzdoba a údržba zeleně u rodinných domů (okna, balkony, předzahrádky a Výsadba a údržba zeleně u podnikatelských objektů a institucí.

Květinové výzdoby zhodnotí komise v období od 1. června do 31. srpna. Do soutěže budou zařazeni zájemci, kteří se sami přihlásí (písemně na adrese: Městský úřad, odbor rozvoje města, nám. 3. května 1340, 765 23 Otrokovice nebo e-mailem na adrese hubackova@muotrokovice.cz), ale také účastníci přihlášení z podnětu jiného občana nebo samotné komise.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x