Třetí místo pro Zlín. Bude stačit na postup?

V posledním kole Fotbalové národní ligy jeli zlínští plejeři do Třince. Potřebovali vyhrát a uhájit tak třetí místo. Ve hře je pořád postup mezi elitu. Zatímco domácím už o moc nešlo, hosté se do zápasu museli pořádně zakousnout.

A dlužno říct, že zatímco v předešlých utkáních jim druholigová krmě moc nejela, tentokrát to bylo o hodně lepší. Po půlhodině hry měl velkou šanci Holík, ale domácí brankář Brych se vyznamenal.

Totéž už ale nemohl konstatovat za sedm minut. Na Hubáčkův roh si počíhal Poznar a snadno skóroval.

Svoji velmi slušnou střeleckou jarní fazónu pak týž hráč demonstroval do půle ještě jednou, když si našel přihrávku Kopečného a ranou po zemi zkušeně zvýšil na 2:0.

Od 60. minuty pak hosté nabídli domácímu brankáři hned několik možností prokázat svou kvalitu, Brych mimo jiné sfoukl Poznarovi naději na hattrick.

V samém závěru ještě mírně zazlobili Třinečtí, když ale svou šanci neproměnil Čelůstka, zazdil jakékoliv snahy hochů z ocelového města zlínský Matejov, když uzavřel skóre na 0:3 hlavou.

Podivuhodné jaro party vedené trenérem Páníkem končí. Teď jde o to, jak se rozhodne „u zeleného stolu“. Postoupí Varnsdorf nebo Zlín?

Mimochodem, zdá se vám podobné dilema v civilizované fotbalové zemi normální?

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x