Uherskohradišťská nemocnice chystá Den pro rodinu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Travnatá plocha heliportu v areálu Uherskohradišťské nemocnice se stane v sobotu 6. června dějištěm benefiční akce nazvané Den pro rodinu. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

Den pro rodinu potrvá od 14 do 18 hodin a připraveny budou atrakce pro malé i velké.

Akce je součástí celoročního projektu Uherskohradišťské nemocnice Rok výživy. Benefiční akce začne na travnaté ploše heliportu ve východní části areálu nemocnice ve 14 hodin kouzelnickým vystoupením herce Slováckého divadla Tomáše Šulaje. Následovat budou soutěže pro děti s hodnotnými cenami, ukázky práce záchranářů, policistů i hasičů, chybět nebude Dětská vědecká kavárna Základní a mateřské školy Čtyřlístek se svými aktivitami, skákací hrad, vláček Steelinka a v 16 hodin také scénické čtení herců Slováckého divadla Davida Vackeho a Jiřího Hejcmana Žlutá bunda s pokaženým zipem a Zuzanka a písmenka. Dětští návštěvníci si také budou moci zajezdit na koních nebo vyzkoušet hraní golfu. Celým odpolednem bude provázet herec Slováckého divadla David Vacke, vstupné je dobrovolné.

„Do nemocnice lidé obvykle přicházejí s problémy. Chceme jim tohle prostředí i zlidštit a ukázat, že se tady dá strávit také příjemné sobotní odpoledne. Ostatně loni si na Den pro rodinu našlo cestu přes osm stovek návštěvníků, což jenom dokazuje, že mají o podobné akce zájem,“ shrnul předseda představenstva Uherskohradišťské nemocnice Petr Sládek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x