Klinika reprodukční medicíny chystá po roce další setkání dětí ze zkumavek

ZLÍN - Už pojedenácté pořádá Klinika reprodukční medicíny a gynekologie Zlín velký Dětský den. Tradiční setkání dětí narozených pomocí technik asistované reprodukce, jejich rodičů a pracovníků kliniky se uskuteční v Baťově vile ve Zlíně v sobotu 6. června, serveru Zlin.cz to sdělil ředitel kliniky David Rumpík.

Stejně jako v minulých ročnících je pro děti připraven bohatý program a nudit se rozhodně nebudou ani dospělí. O zábavu se postará kouzelník Jiří Hadaš se svou indiánskou show, klaun Bublín, muzikanti z Ateliéru Zebra či malí tanečníci z Tanečního klubu Fortuna Zlín. Pro děti budou připraveny kolotoče, střelnice a balonky, mohou si vyzkoušet malířské dovednosti nebo si třeba nechat namalovat na obličej obrázek.

„Klinika letos pozvala bezmála dva tisíce hostů a věří, že účast bude ještě vyšší než na loňském jubilejním ročníku. V krásném prostředí zahrady vily Tomáše Bati se loni sešlo 1 500 hostů,“ poznamenal Rumpík.

Klinika reprodukční medicíny funguje ve Zlíně od roku 2000 a za tu dobu se zde podařilo přivést na svět asi 3 500 dětí, které žijí po celém světě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x