Na trénink portugalských fotbalistů se může do Otrokovic přijít podívat i veřejnost

OTROKOVICE - V neděli 14. června se mohou sportovní fanoušci zúčastnit vůbec prvního tréninku fotbalové reprezentace Portugalska do 21 let v Otrokovicích ve Sportovním areálu Baťov. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Romana Stehlíková.

„Manažer portugalského týmu to konzultoval s hlavním trenérem a potvrdil mi, že dne 14. června od 18.30 do 19.45 hodin bude trénink otevřen i pro veřejnost. O ostatních trénincích ještě budou jednat,“ konstatoval Jakub Fastr, koordinátor týmů.

Finálový turnaj Mistrovství Evropy ve fotbale hráčů do 21 let se odehraje v České republice ve dnech 17. do 30. června. Sportovní areál Baťov v Otrokovicích se nyní stává tréninkovým centrem pro fotbalovou reprezentaci Portugalska do 21 let.

„Jsme rádi, že u nás můžeme hostit tak významné hráče. Přípravy byly dlouhé a náročné a věřím, že Sportovní areál Baťov bude portugalským hráčům plně vyhovovat. Fotbalisté budou využívat hřiště s přírodní trávou, ale také ostatní zázemí, jako je klubovna nebo zařízení pro wellness,“ sdělil Tomáš Morys, jednatel TEHOSu, který je správcem Sportovního areálu Baťov.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x