V Rožnově bude uzavřena Palackého ulice u Orthesu

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Druhou etapou bude od příštího týdne pokračovat rekonstrukce části ulice Palackého v Rožnově pod Radhoštěm. Úplná uzavírka se bude týkat části komunikace od stávajícího tržiště po budovu Orthesu, server Zlin.cz o tom informoval mluvčí města Tomáš Gross. 

V průběhu příštího týdne bude zahájena rekonstrukce ulice Palackého, části od křižovatky u tržiště po budovu Orthesu. „S touto rekonstrukcí je spojena úplná uzavírka části komunikace v délce 150 metrů. Řidiči jedoucí z náměstí budou moci odbočit na ulici Pionýrskou v nově rekonstruované části. Neprojedou ale rovně k Valašskému muzeu v přírodě. Objízdné trasy povedou z obchvatu ulicí Partyzánská a Julia Fučíka kolem Domova pro seniory na Palackého ulici u muzea. V opačném směru, od Valašského muzea musejí řidiči odbočit na ulici Jiřího Wolkera a následně na ulici Partyzánskou,“ popsal vedoucí odboru rozvoje rožnovské radnice Ivo Marcin.

Investorem rekonstrukce komunikace je Ředitelství silnic Zlínského kraje. Souběžně budou rekonstruovány také komunikace pro pěší (chodníky), kde je investorem město Rožnov.

Rekonstrukce silnice by měla být hotova do konce prázdnin, chodníky pak budou zpřístupněny od konce září.

Nákres objízdných tras

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’24876′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1059‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚24876‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x