Uherskohradišťskou internu čeká vernisáž obrazů mladých umělců

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Interní oddělení Uherskohradišťské nemocnice zažije v pondělí 22. června slavnostní vernisáž obrazů z dílny Základní umělecké školy Uherské Hradiště. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí nemocnice Dana Lipovská.

Spolupráce Uherskohradišťské nemocnice se Základní uměleckou školou Uherské Hradiště trvá už delší dobu. Tentokrát studenti výtvarného oboru věnovali nemocnici 40 svých prací k vylepšení interiéru oddělení interny.

V loňském roce se studenti výtvarného oboru se zaměřením na fotografii a nová média zapojili do projektu Uherskohradišťské nemocnice Rok seniora a netradičně nafotili své prarodiče. Zajímavé fotografie jsou stále k vidění v galerii Patro v centrálním objektu chirurgických oborů. Letos Uherskohradišťské nemocnici předali své výtvarné práce, které budou zdobit chodby a pokoje oddělení interny.

„Slavnostní vernisáž, na které budou přítomni zástupci ZUŠ Uherské Hradiště i nemocnice, se uskuteční v pondělí 22. června v 16 hodin přímo na místě, tedy v budově interny ve 3. patře,“ doplnila Lipovská.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x