Stavební práce na silnici I/35 si vyžádají drobná omezení v dopravě

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Od tohoto týdne bude na silnici I/35 v části od vjezdu do rožnovského Průmyslového areálu Tesla po benzínovou čerpací stanici umístěno přechodné dopravní značení upozorňující na stavební práce související s rekonstrukcí této komunikace. Jak serveru Zlin.cz uvedl mluvčí města Tomáš Gross, řidiči musejí počítat s drobnými omezeními v dopravě.

„Dopravní značení bude na levé straně ve směru příjezdu do Rožnova a na středním dělícím pruhu vozovky, a to v úseku od zadního vjezdu do průmyslového areálu u železničního přejezdu až po výjezd z benzínové čerpací stanice OMW,“ uvedl Marek Moll z rožnovské radnice.

Dopravní značení bude instalováno v souvislosti s přeložkami inženýrských sítí, zejména pylnovodu společnosti RWE. Zhotovitel stavby nepředpokládá výraznější omezení dopravy, značení nebude zasahovat do celého jízdního pruhu a rovněž veškerá odbočení budou průjezdná. „Lokálně a krátkodobě však může dojít i k většímu zásahu do tělesa komunikace a tím k zúžení průjezdné šířky pro vozidla, vždy však bude zachován provoz v obou směrech,“ doplnil Moll.

V následujícím týdnu od 29. června pak bude po dobu několika dnů, vždy v jednom pruhu tak, aby byl umožněn průjezd, uzavřen zadní vjezd do areálu Tesly. Důvodem bude pokládka nového potrubí pod komunikaci.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x