Zlínská dopravní společnost zavádí na svých předprodejích jízdenek platby kartou

ZLÍN - Platit na předprodejních místech za jízdenky pohodlně platební či kreditní kartou budou moci od pondělí 22. června zákazníci Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí dopravní společnosti Vojtěch Cekota.

„Vybavili jsme naše předprodejní místa ve Zlíně i Otrokovicích potřebnými bankovními platebními terminály a pořídili související softwarové prostředky, abychom uspokojili množící se požadavky cestujících a umožnili jim platby kartami,“ uvedl ředitel Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Josef Kocháň.

Platby kartou budou možné od pondělí 22. června na všech předprodejích MHD vždy u jedné označené přepážky. „V případě, že se systém osvědčí, počet terminálů se rozšíří,“ doplnila ekonomka dopravní společnosti Zdeňka Blümelová.

Cestující, který bude mít zájem o platbu kartou, sdělí své přání prodavačce předem. Kdyby tak učinil až dodatečně, musela by se první platba stornovat. V případě platby kartou bude zákazníkovi k celkové úhradě připočten poplatek bance ve výši 1,13 procenta z hodnoty nákupu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x