Gastro show Vladimíra Vaigla pomůže opuštěným dětem z Valašského Meziříčí

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Amfiteátr letního kina ve Valašském Meziříčí přivítá v sobotu 27. června první ročník Benefiční gastro show Vladimíra Vaigla a jeho hostů. Jak serveru Zlin.cz oznámila mluvčí města Renata Votrubová, část výtěžku ze vstupného bude přímo na akci věnována a předána dětem z Dětského domova z Valašského Meziříčí.

Akci připravil uznávaný kuchař Vladimír Vaigl ve spolupráci s městem Valašské Meziříčí. Show bude zaměřena na skutečně ojedinělé gastro speciality z různých druhů světových kuchyní, to vše v kombinaci s bohatým doprovodným programem. Brány letního amfiteátru se otevřou v 11 hodin.

V doprovodném programu, který odstartuje ve 14 hodin, vystoupí pro děti Kyklop z Maxim Turbulenc. Dále se na akci představí Jarek Filgas ze skupiny Argema, Leona Šenková ze SuperStar a v 16 hodin italský zpěvák Andrea Andrei. Představí se také ZUŠ Alfréda Radoka a ZUŠ B-Art z Valašského Meziříčí. Ve večerním programu pak vystoupí populární zpěvačka Olga Lounová a skupina Beatles revival, která bude hrát až do 22 hodin.

„Pro děti i dospělé jsou připraveny i další doprovodné aktivity a atrakce, například malování na obličej, nafukovací balónky, zdarma skákací nafukovací hrad a další, pro rodiče pak pivní soutěže,“ dodal Votrubová. Na akci budou také přítomny a vystaveny vozy policie a hasičů z Valašského Meziříčí, které budou k dispozici dětem i rodičům.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x