Konec školního roku ozdobilo Všeminění

Všeminění. Docela originální název mívá už tradičně kulturně - sportovní akce pořádaná ve Všemině Dětským domovem a základní školou Vizovice. Letos se konala popáté v řadě a dostala poněkud jiný charakter, než v předešlých čtyřech ročnících.

„Letos se naše Všeminění lišilo od předešlých hned z několika pohledů,“ vysvětluje hlavní organizátorka Eva Čapková. „V minulých letech jsme zvali pouze děti z dětských domovů, letos i další ze základních a středních škol z okolí. A hlavně jsme program zaměřili více na sport. Jde nám o aktivní způsob života, sedět u počítače umí každý, ale popasovat se s nástrahami outdorového závodu v těžkém terénu i dalších sportovních disciplin, to už chce opravdové borce,“ říká ředitelka pořádajícího dětského domova Čapková.

Do Všeminy přijely děti z mnoha míst, mimo jiné z Uherského Hradiště, Uherského Ostrohu, Liptálu.

Celkem 120 účastníků. Pro všechny paráda, což dokumentuje i naše bohatá fotogalerie.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’24895′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1064‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚24895‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x