Slovácko v přípravě. V útoku zkouší Korejce Kwona

Už se rozjíždějí do nové sezóny. A už neplatí jeden kraj - jeden klub. Což na Slovácku nikomu nevadí, přibude derby se Zlínem. Opětovní mistři Moravy mají za sebou průměrnou sezónu a před sebou velké výzvy.

Měli by totiž prodat bohaté zkušenosti a drát se do předních pater tabulky. Ovšem už bez Michala Trávníka, reprezentanta do 21 let, který chce a bude ve fotbalovém růstu pokračovat v penězi (ale i kvalitními hráči) napěchovaném „Peltatýmu“ v Jablonci.

„Je to pro mne velká výzva, ale určitě se jednou chci vrátit,“ komentoval přestup jedenadvacetiletý mladík, účastník ještě pořád běžícího Eura U 21.

V pátek vyhrál tým trenéra Habance nad posíleným Znojmem na útulném stadionku v Rakvicích 1:0 gólem Sadílka. „Nemělo by se nám stávat, aby se soupeř dostal třikrát do šance,“ okomentoval duel Habanec.

Ten zkouší nové případné posily. Jednou z nich je Korejec Kwon. Pokud by v klubu dostal smlouvu, byl by to hodně zajímavý exotický nákup. Další zkoušenou novou tváří je Dominik Simerský.

Ve středu hostí Slovácko na staroměstském Širůchu v další přípravě druholigovou docela ambiciozní Karvinou. Synot ligu pak načne duelem s pražskou Duklou na svém stadionu v Uherském Hradišti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x