V Meziříčí rozšiřují úřední hodiny na registru vozidel

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Do konce června 2015 mají provozovatelé motorového vozidla čas na dokončení polopřevodu neboli dohlášení vozu po jeho prodeji. Tuto povinnost dosud nesplnilo 1 700 řidičů, proto jim chce úřad v meziříčí vyjít vstříc, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí meziříčské radnice Renata Votrubová.

Poslední dva dny mají motoristé čas na provedení odhlášení vozidla.

„Pokud vlastníte vozidlo, které je v Centrálním registru vozidel pouze odhlášeno předchozím provozovatelem, musíte podat na městský úřad do úterý 30. června žádost o zápis vlastníka a provozovatele do registru silničních vozidel. Pokud žádost nepodáte, vozidlo administrativně zanikne a už nepůjde přihlásit,“ upozornila vedoucí odboru dopravně správních agend meziříčské radnice Soňa Valchářová.

Z tohoto důvodu meziříčská radnice, konkrétně odbor dopravně správních agend, rozšiřuje úřední hodiny v úterý 30. června 2015 do 17 hodin, kdy nabídne občanům k vyřízení jejich záležitostí pět přepážek registru vozidel a techniků (kanceláře č. 105, 106 a 108).

Pokladna městského úřadu v budově na ulici Zašovská bude pro občany také otevřena do 17 hodin.  Doklady potřebné k vyřízení polopřevodu najdou lidé na stránkách města.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x