Jedničkáři mohou v Hradišti do kina se slevou

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Odměnu pro školní premianty připravila na úterý hradišťská městská kina. Ti, kdo si dali v tomto školním roce záležet, dostanou v kině slevu, informoval server Zlin.cz ředitel Městských kin Uherského Hradiště Josef Korvas.

Tak jako i v minulých letech a pololetích přichází kino Hvězda s přilepšením pro děti, které si hýčkají své známky a mají na něm jen jedničky nebo maximálně dvojky.

„S takovým vysvědčením pak mohou v poslední den školy uplatnit snížené vstupné jako odměnu za celoroční snažení. Samozřejmě jsou ale zvány všechny děti,“ řekl Korvas.

Letos padl výběr na dva čerstvé domácí tituly, které letos na konci května zahajovaly i MFF Zlín film festival 2015 – animovaný snímek Malá z rybárny ve 14 hodin, který poměrně netradičně pojal slavný Andersenův příběh Malé mořské víly (pozor, přístupnost od 12 let) a pohádka podle Boženy Němcové Sedmero krkavců v režii Alice Nellis a s Marthou Issovou v hlavní roli. Ten začne v kině Hvězda v 16 hodin.

Vstupné na každý z filmů je 100 korun. Děti, které přinesou ukázat vysvědčení se samými jedničkami, ale zaplatí jen 60 korun a pro děti, které budou mít jedničky a dvojky, je lístek za 80 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x