Obyvatelé Kroměříže mohou s radnicí komunikovat prostřednictvím nové mobilní aplikace

KROMĚŘÍŽ - Kroměřížská radnice se rozhodla zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím mobilní aplikace City Monitor. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Jaroslava Sílešová.

Obyvatelé i návštěvníci města mohou nově posílat postřehy a podněty na zlepšení samosprávě města přímo ze svých telefonů přes bezplatnou mobilní aplikaci City Monitor. Jejich podnět bude následně pověřeným zástupcem samosprávy zpracován a přidělen kompetentní osobě, která se postará o jeho vyřízení. Celý proces řešení může autor připomínky sledovat v libovolném mobilním zařízení, kde má nainstalován City Monitor.

Bezplatná aplikace City Monitor přináší zájemcům možnost hlásit nežádoucí stavy a situace ve městě rychle a jednoduše z mobilního telefonu, tabletu, nebo přes web www.citymonitor.cz. Odtud je možné aplikaci zdarma stáhnout pro mobilní zařízení s operačním systémem Android (Google Play) nebo iOS (z Apple App Store) a ihned ji začít používat.

Služba přináší výhody nejen obyvatelům, kteří mohou přímo ve svém mobilu sledovat průběh řešení svých hlášení, ale i představitelům samosprávy. Pověřený pracovník může jménem města hromadně posílat push-notifikace s aktuálními informacemi o všech společenských, kulturních, či sportovních akcích a událostech, dočasných změnách v otevíracích hodinách úřadů a dalších novinkách o dění ve městě.

„Aplikace City Monitor nám umožní zdokonalit vzájemnou komunikaci mezi samosprávou a občany. Občané budou moci rychle a jednoduše hlásit problémy, se kterými se ve městě setkají, a naopak samospráva získá další komunikační kanál pro informování občanů o dění ve městě prostřednictvím posílání bezplatných push-notifikací,“ vyjádřil svou spokojenost s novinkou starosta Kroměříže Jaroslav Němec.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x