V Přílukách se chystá výluka MHD

ZLÍN - Rekonstrukce části místní komunikace ve Zlíně ve starých Přílukách bude důvodem dočasného přerušení zajíždění městské hromadné dopravy (linka 11g) do této lokality. Omezení je plánováno na období od 13. července do konce srpna, .

Do místní části Příluky na točnu Za Kapličkou dočasně nebudou jezdit hybridní trolejbusy ani autobusy linky 11g. Místní komunikace bude zúžena stavebními pracemi a rozměrná vozidla MHD by tudy neprojela a nevytočila se. „V době od 13. července až pravděpodobně do konce srpna budou proto všechny spoje, které jsou v jízdních řádech vedeny na točnu Za Kapličkou, končit svou jízdu vždy už na trolejbusové točně Příluky,“ uvedl vedoucí dopravního úseku Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Pavel Nosálek.

Na točnu Za Kapličkou zajíždí v pracovních dnech v období letního omezení provozu denně devět spojů MHD linky 11g, o sobotách a nedělích jsou to čtyři spoje. Do lokality starých Příluků budou muset cestující v době zrušeného spoje dojít od točny Příluky nebo také od točny trolejbusové linky 2 v Bartošově čtvrti. Dočasně neobsluhovaný úsek mezi točnou Příluky a točnou Za Kapličkou je dlouhý asi 950 metrů a překonává výškový rozdíl přibližně 50 metrů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x