Web města Zlína nově nabízí aktuální investiční akce

ZLÍN – Obyvatelé Zlína i zájemci z jiných měst mohou najít na webu zlínského magistrátu aktuální investiční akce. Nový odkaz ukáže, co se dělá, kolik to bude stát a komu to bude sloužit, řekl serveru Zlin.cz mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák.

Na odkaze budou představené aktuální investice i vybrané akce z posledních tří let, které jsou důležité svým rozsahem nebo cenou. „Seznam budeme pravidelně aktualizovat tak, aby zájemci nalezli co nejvíce informací,“ řekl náměstek primátora Patrik Kamas.

Například u právě budovaného zázemí pro sportovce na stadionu mládeže se návštěvníci v odkazu dočtou, že vzniknou šatny, technické a sociální zázemí a také prostory pro jednání klubů, které na stadionu působí. Stávající šatny zmizely výjimkou suterénu a jeho stropu. „Nechybí ani podstatná informace, že nové zázemí bude sestaveno z obytných kontejnerů. Půjde tedy o dočasnou stavbu, která bude sloužit do doby, než dojde ke kompletní rekonstrukci stadionu. Poté kontejnery přesuneme na jiné sportoviště,“ doplnil vedoucí odboru realizace investičních akcí zlínské radnice Leopold Bednařík.

Zveřejňování informací o činnosti je jednou z priorit současného vedení radnice. Hlavní stránka webu www.zlin.eu nabízí i podrobný rozklikávací rozpočet, smlouvy s dodavateli nebo záznamy z jednání zastupitelstev. „Městský web nabízí i dva typy internetových reportáží nebo bannery na titulní straně, ze kterých se lidé mohou proklikat k důležitým aktuálním informacím nebo projektům,“ dodal Dvořák.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x