Autobusové zastávky u uherskobrodského vlakového nádraží změní stanoviště

UHERSKÝ BROD - Autobusovou dopravu v Uherském Brodě čeká změna v podobě přemístění zastávek před vlakovým nádražím. Serveru Zlin.cz to uvedla za uherskobrodskou radnici Alena Jiříčková.

Změna nastane v sobotu po půlnoci. Autobusy nebudou od této doby zastavovat na současných zastávkách před nádražím, ale na nových stanovištích na Dopravním terminálu. Jízdní řády se nemění.

Změna souvisí s červencovým zahájením zkušebního provozu na první polovině budovaného Dopravního terminálu. Informace o konkrétním rozmístění zastávek na Dopravním terminálu získají lidé prostřednictvím informačních letáků v nádražní budově Českých drah a v autobusech na linkách městské hromadné dopravy.

Druhá etapa stavby Dopravního terminálu v Uherském Brodě je finančně podpořena z Programu švýcarsko-české spolupráce. „Aktuálně budou v rámci další části projektu zahájeny práce v přednádražním prostoru budovy Českých drah. Žádáme proto chodce, aby dbali na svou bezpečnost při pohybu kolem staveniště a respektovali zákaz vstupu do vyhrazeného staveniště. České dráhy také v nejbližším období zahájí rekonstrukci samotné budovy nádraží, kterou budou financovat z vlastního rozpočtu,“ dodala Jiříčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x