Zlínské náměstí bude patřit kouzelníkům

ZLÍN - Projekt Živé (nejen) náměstí pokračuje v neděli 19. července na zlínském náměstí Míru programem určeným pro rodiny s dětmi. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Pořad nazvaný Kouzelný Zlín odstartuje v 15 hodin a potrvá přibližně do 19 hodin. Návštěvníci se tentokrát mohou těšit na karneval, dětskou diskotéku, vystoupení kouzelníka Jirky Hadaše nebo Seminář kouzlení.

Akce na náměstí Míru, v jeho okolí a v dalších částech Zlína pořádá radnice pátým rokem. Cílem je nabídnout veřejnosti zdarma akce, které pobaví a nabídnou možnost zajímavého trávení volného času. „Zaměřené jsou především na rodiny s dětmi. Moc nás těší, že už si své návštěvníky našly,“ prohlásil náměstek primátora Ondřej Běták, který má projekt Živé náměstí na starosti.

Živé náměstí letos nabídlo koncerty, charitativní cyklotour na kole dětem, cyklomaraton Vydržíš co primátor! nebo různá vystoupení. Ve druhé polovině roku se lidé mohou ještě těšit na Indiánské léto s hudebními legendami Zlínska, Folkové pódium, koncert Roberta Křesťana a Druhé trávy, cimbál a hudce, Kloboukový den s Calmou a Jazzubem, Kejklířský jarmark, Nový cirkus v parku, Sportovní den, Dýňobraní a šanci získat si své příznivce dostanou také mladé kapely.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x