O budoucnosti Holešova mohou rozhodnout i občané, stačí vyplnit dotazník

HOLEŠOV - Obyvatelé Holešova mohou prostřednictvím dotazníků ovlivnit podobu chystaného Strategického plánu. Server Zlin.cz o tom informovala holešovský starosta Rudolf Seifert.

Pracovníci holešovské radnice začali zpracovávat strategický dokument pro období let 2016 až 2025, který má vyjasnit priority rozvoje města a rozvrhnout s tím související činnosti v nejbližších letech. „Strategický plán umožní lepší využití městských peněz a je také důležitým podkladem při usilování o dotace pro různé rozvojové záměry,“ vysvětlil Seifert.

Vedení města chce do přípravy dokumentu zapojit i širokou veřejnost. „Zajímá náz názor lidí na to, jaké by město v budoucnu mělo být, a proto jsme vytvořili dotazník, který nám pomůže lépe určit další směr rozvoje Holešova. Formuláře v papírové formě budou k dispozici na podatelně městského úřadu v ulici Masarykova, v městském informačním středisku ve vstupu do zámku nebo v městské knihovně. Tato místa jsou zároveň i místem sběru dotazníků. Dotazník však mohou lidé vyplnit i online na internetových stránkách města,“ konstatoval starosta. Dodal, že uzávěrka dotazníkového šetření je 20. srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x