Stavební práce omezí provoz ve zlínské nemocnici

ZLÍN – V pondělí 27. července začnou v areálu zlínské Krajské nemocnice T. Bati stavební práce, které budou mít vliv na průjezdnost mezi jednotlivými budovami. O pracích informovala server Zlin.cz mluvčí nemocnice Karla Havlíková.

Práce se budou týkat rekonstrukce zpevněných ploch a vybudování nových parkovacích stanovišť u nové lékárny pro veřejnost (budova 14). Pracovat se bude také mezi léčebnou dlouhodobě nemocných a budovami 9 a 13, kde sídlí hematologicko-transfuzní oddělení.

Rozšiřovat se má také komunikace mezi hlavní bránou nemocnice a budovou 21. Stavební aktivity potrvají do konce letošního října a náklady na ně dosáhnou zhruba sedmi milionů korun.

„Za lékárnou vznikne plocha pro 18 aut, na parkovišti u budovy hematologicko-transfuzního oddělení bude šest stání pro sanity a imobilní pacienty a 29 stání pro ostatní řidiče,“ sdělila Havlíková.

V areálu nemocnice omezí stavební práce na dobu tří měsíců částečně provoz. „Žádáme proto pacienty a návštěvníky nemocnice o respektování dočasného dopravního značení a o zvýšenou pozornost při pohybu v areálu,“ vzkázal ředitel nemocnice Pavel Calábek.

Vjezd do areálu zůstane pro pacienty a návštěvníky stejný – u budovy 21. Přesto by i v těchto místech měli motoristé dbát zvýšené pozornosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x