Uherské Hradiště vyhlásilo soutěž na redesign loga a znaku města

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Uherskohradišťská radnice se rozhodla vyhlásit soutěž na redesign loga a znaku města, dvoukolové klání je určené odborné veřejnosti. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí města Jan Pášma.

Předmětem soutěže bude nejen grafický návrh nového loga a heraldického znaku, ale i zpracování grafického manuálu města. První kolo bude anonymní a potrvá do 5. října do 14 hodin, kdy hodnotící pracovní skupina vybere tři až pět postupujících. „V druhém kole budou mít soutěžící prostor na zpracování vybrané kapitoly grafického manuálu do 30. listopadu. Rada pak odsouhlasí vybraného autora v polovině prosince,“ upřesnil Pášma.

Co všechno musejí zájemci o účast v soutěži dodat, najdou na webových stránkách města. Uchazeči, kteří postoupí do druhého kola, získají od města odměnu ve výši 40 tisíc korun. Podmínkou je, že zadání dotáhnou do konce a svůj návrh představí hodnotící pracovní skupině. „Odměna nebude přiznána jen vítězi. S tím uzavřeme smlouvu o dílo, jejímž předmětem bude rozpracování grafického manuálu v rozsahu stanovém zadavatelem,“ konstatoval Pášma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x