Přípravy Trnkobraní finišují, pojídání knedlíků bude moderovat Suchánek a Genzer

VIZOVICE - Přípravy letošního festivalu Vizovické Trnkobraní, který se uskuteční předposlední srpnový víkend v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích, vrcholí. Účastníci se mohou těšit na tuzemskou hudební špičku i známé baviče, prozradila za organizátory Martina Reková z produkce festivalu.

Na dvou pódiích se během dvou dnů 21. a 22. srpna představí víc než dvě desítky kapel. Na Starobrno stage odstartuje program v 17 hodin slovenská kapela Desmod a na Rudolf Jelínek stage skupina Slza. Postupně dále zahrají například Anna K., Xindl X, Chinaski, Michal Hrůza nebo Divokej Bill a nebude chybět ani domácí Fleret, Mňága a Žďorp či zábavová kapela Kosovci. Na úvod sobotního programu se publiku představí také vítěz soutěže Zahraj si s kapelou na Trnkobraní, kterou se hlasováním veřejnosti stala vsetínská skupina Donor. Na folklorní scéně představí soubor Vizovjánek tance, písně a zvyky z Vizovicka.

Kromě hudby i letos bude festival na své divadelní scéně hostit divadla. V pořadu Komici s.r.o. vystoupí například Iva Pazderková a Miloš Knor. Nezapomnělo se ani na děti, pro něž bude připravena dětská scéna se soutěžemi a výtvarnou dílničkou. Chybět nebude Jelínkův biograf, který bude promítat české filmy.

Tradiční zlatý hřeb hlavního sobotního programu, letošní Velkou cenu Vizovic v pojídání švestkových knedlíků, bude moderovat známá dvojice bavičů Michal Suchánek a Richard Genzer. Zájemci o účast v soutěži se mohou hlásit na emailovou adresu mirekzatl@seznam.cz

Vstupenky na Vizovické trnkobraní jsou v předprodeji za 630 korun na oba dva dny, nebo za 340 korun na páteční a 390 korun na sobotní program. Na místě pak permanentní vstupenka přijde na 750 korun a vstupenky na jednotlivé dny na 390 respektive 460 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x