Dopravu ve Vsetíně zkomplikuje oprava křižovatky U Růžičků

VSETÍN – Nejrušnější vsetínská křižovatka U Růžičků dostane nový povrch. Rekonstrukce však od pondělí zkomplikují provoz, sdělila za vsetínskou radnici Adéla Kousalová.

Město v uplynulých dnech opravilo chodníky v prostoru křižovatky, nyní je na řadě silnice. „Ředitelství silnic Zlínského kraje plánovalo pokládání nového asfaltového koberce na konec července a počátek srpna, ale vzhledem k dalším stavebním pracím na jiných silnicích se termín posunul a zahájení bude v pondělí,“ uvedla Kousalová.

V pondělí a úterý se bude frézovat stávající povrch. Pokládka nového koberce je v plánu o víkendu 22. a 23. srpna. „Právě v těchto dnech se bude v místě pohybovat těžká technika, a proto bude doprava nejvíce omezená. Řidiči by se měli tomuto místu vyhnout a využít jiných komunikací,“ sdělila Kousalová.

Podle ní je by měli řidiči, kteří křižovatkou pojedou, dbát na zvýšenou opatrnost. „Je potřeba respektovat dopravní značení, případně uposlechnout pokynů pracovníků stavební firmy,“ dodala Kousalová. V případě nepřízně počasí se může pokládání nového povrchu uskutečnit ještě o následujícím víkendu 29. a 30. srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x