Ve Zlatém jablku ve Zlíně jsou k vidění závodní auta

ZLÍN – Obchodní centrum Zlaté jablko nabízí prohlídku závodních speciálů, které lákají na nadcházející letošní 45. ročník Barum Czech Rally Zlín. K vidění jsou vozy Mitsubishi, Škoda Fabia nebo Peugeot, řekla serveru Zlin.cz mluvčí obchodního centra Kateřina Martykánová.

Barum Czech Rally Zlín se pojede na konci srpna. Centrum vystavuje Mitsubishi Lancer EVO VII, Škodu Fabia S 2000, Škodu Fabia Kit Car nebo Peugeot 208 R2. „Nacházejí se v hlavní galerii,“ doplnila Martykánová.

Kromě prohlídky mohou návštěvníci vyhrát účast na shakedownu a další ceny. „Pro fanoušky, kteří se před vozem vyfotí a pošlou fotku na face@zlatejablko.cz, je připravený mimořádný adrenalinový zážitek. Autor nejoriginálnějšího snímku, který na facebookovém profilu Zlatého jablka získá nejvíce hlasů, bude mít možnost usednout do závodního vozu společně s jezdcem Janem Jelínkem,“ řekla Martykánová.

Po boku jezdce a ve výbavě skutečného automobilového závodníka se výherce zúčastní skahedownu a užije si závodní atmosféru na vlastní kůži. „Další lidé mohou získat jednodenní kurz Rally školy nebo další ceny,“ dodala Martykánová s tím, že soutěž potrvá do 26. srpna. Vozy bude možné obdivovat ve Zlatém jablku do 30. srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x