Příbram v nedbalkách. Slovácko na koni

Dlouho to v utkání 4. kola fotbalové Synot ligy vypadalo, že si Příbramští odvezou ze Slovácka všechny body. A pokud by to mělo být za parádu Rezka ze 23. minuty, pak by to asi fanoušci domácích těžko přijímali.

Jenže nakonec se chvíli před osmou šlo v neděli ze stadionu velmi zvesela. Stojí ale zato připomenout si, jak hosté přišli k první nádherné brance.

Rezek si počínal nikoliv jako velmi zkušený hráč, což on je, ale jako supermazák. Tohle umějí pánové formátu Messiho a spol. Rychlá orientace v trestném území domácích a pak nádherný lišácký lob přes Heču. Jakoby nic jednoduššího neexistovalo…

Je fakt, že potom chvílemi neexistovali domácí. Až před půlí mohl vyrovnat Hlůpik, jeho pěknou ránu ale reflexivně vyrazil Hruška.

Ten ovšem dobrý zápas nezažil.

Už se začínal notně krátit čas, do konce chybělo nějakých deset minut. Sílící tlak domácích ozdobil Daníček krásnou přízemní ranou, kterou už Hruška nestačil udržet.

Nu a pak nachytali domácí hosty doslova na hruškách. Po trestném kopu Havlíka zůstal stát před Hruškou osamocený Kovář a ač zjevně překvapen nezájmem o svou osobu, zorientoval se a trefil.

Slovácko- Příbram 2:1.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x