Práce na vsetínské křižovatce U Růžičků omezí dopravu

VSETÍN - Omezení provozu si vyžádají další stavební práce na křižovatce U Růžičků ve Vsetíně. Jak za vsetínskou radnici uvedl Jiří Žůrek, řidiči by se měli tomuto místu raději vyhnout.

Celá křižovatka se dočká nového asfaltového koberce. Především při jeho pokládce bude průjezd křižovatkou problematický. Původně měly práce začít na přelomu července a srpna. Obalovny byly ale natolik zavaleny požadavky odběratelů asfaltových směsí, že musely být práce posunuty.

Po odfrézování původního povrchu budou následovat přípravné práce nezbytné pro pokládku nového koberce. „K tomu by mělo dojít v sobotu 22. srpna od 12 do 24 hodin a v neděli 23. srpna od sedmi do 16.30 hodin. Právě v těchto dnech bude doprava v křižovatce nejvíce omezena. Řidiči, kteří mají možnost, by se tak měli tomuto místu vyhnout a využít jiných komunikací. V případě, že budou muset přece jen křižovatkou projet, měli by dbát zvýšené opatrnosti a respektovat přechodné dopravní značení, případně uposlechnout pokynů pracovníků stavební firmy,“ poznamenal Žůrek.

V případě nepřízně počasí se může pokládání nového povrchu uskutečnit ještě o následujícím víkendu 29. a 30. srpna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x