Havárie vodovodu se dotkne provozu autobusu MHD číslo 33

ZLÍN - Havárie vodovodního řadu ve zlínské Klabalské ulici způsobí ve čtvrtek 20. srpna výluku autobusu linky MHD číslo 33. Server Zlin.cz na to upozornil mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice Vojtěch Cekota.

O havárii informovala dopravní společnost Moravská vodárenská. Vodaři začnou poruchu spravovat ve čtvrtek po osmé hodině ranní a nutným výkopem přeruší ulici Klabalská I. „Bude zde platit úplná uzavírka, a do čtvrti Mokrá proto nebudou moci zajíždět ani autobusy linky MHD číslo 33. Předpokládá se, že uzavírka potrvá celé dopoledne,“ upřesnil Cekota.

Autobusy linky číslo 33 budou proto po dobu výluky na své trase čtvrť Mokrá vynechávat. Obsluhovány nebudou zastávky Klabalská, Na Drahách, Mokrá II a Mokrá. Autobus pojede po dobu výluky přímo ze Zlína na Paseky a naopak. Čas, který ušetří tím, že nebude zajíždět do čtvrti Mokrá, vyrovná čekáním na nejbližší zastávce, aby i nadále dodržoval stanovený jízdní řád.

Do normálního režimu se linka 33 vrátí operativně hned, jakmile vodaři dokončí opravu a obnoví v Klabalské ulici provoz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x