Uherskohradišťská Hvězda chystá Letní blešák

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - V uherskohradišťském kině Hvězda se v neděli 23. srpna uskuteční oblíbený Letní blešák. Serveru Zlin.cz to oznámila jedna z organizátorek akce Jana Drobná.

Blešák se v kině Hvězda uskutečnil už v zimě, na podzim a na jaře a pokaždé měl mezi návštěvníky velký ohlas. Letní blešák se uskuteční v neděli 23. srpna v době od 14 do 16 hodin. Konat se bude nejen ve vestibulu, ale také na ochozech a v kopuli kina. Lidé zde budou moci nakoupit nebo prodat užitečné věci pro život. Místa pro prodejce jsou stále volná.

Už podruhé má blešák také charitativní přesah – benefičně podpoří kočičí depozitum Flíček v Nedakonicích. „Tentokrát jsme se rozhodly z výtěžku akce přispět na domácí útulek pro kočky. Paní Jarmila Zlámaliková, vedoucí depozita, poskytla opuštěným kočičkám azyl u sebe doma. Je to první zařízení na Uherskohradišťsku a stará se i o handicapovaná zvířata. Aktuálně potřebuje přispět na přípravek proti parazitům. Její odhodlání pro dobrou věc obdivujeme“, vysvětlily své rozhodnutí organizátorky Jana Drobná a Eva Ulmanová.

Pořadatelky akce současně vyzývají zájemce o prodej, aby se doma poohlédli nejen po nevyužitých kusech oblečení, ale také po nádobí, kolech, bytových doplňcích a dalších předmětech z půd a garáží, protože co pro jednoho představuje přebytečné harampádí, může být pro druhého naprostý klenot.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x