Mladá fotbalová reprezentace si zatrénuje v Otrokovicích

OTROKOVICE - Česká fotbalová reprezentace U15 zamíří příští týden do Otrokovic. Od úterý 25. srpna se ve fotbalový kemp promění tamní Sportovní areál Baťov, informovala server Zlin.cz Lenka Vaculová, PR manažerka firmy Tehos.

Čtyřiadvacet hráčů v doprovodu realizačního týmu stráví v Otrokovicích tři dny. Hvězdičky českého fotbalu věnují první dva dny tréninkům na hřišti s přírodní trávou. V případě nepřízně počasí je připraveno hřiště s umělým povrchem, které patří mezi nejlepší v kraji. Národní tým využije také celé zázemí areálu. Wellness centrum s vířivými a hydromasážními vanami, saunou a možností masáží poslouží pro regeneraci v průběhu tréninku. Ve čtvrtek po desáté hodině dopolední přijde na řadu modelované utkání, při kterém mohou hráči spolu s trenéry rozebrat jednotlivé herní momenty.

„Zajímavou součástí, vyhodnocením a zároveň zakončením soustředění je setkání a diskuze vedoucích Sportovních středisek mládeže a nejvyšších trenérů z celé Moravy. Semináře k tréninkovým metodám se zúčastní více než dvacet trenérů,“ přiblížil Tomáš Morys, jednatel městské společnosti Tehos, která je správcem Sportovního areálu Baťov.

Sportovní areál Baťov opětovně potvrzuje, že patří mezi oblíbené fotbalové místo na mapě celé republiky. Několik dnů zde strávilo například české národní mužstvo U18, stejně jako reprezentace USA U20 a naposled portugalská reprezentace U21. Není bez zajímavosti, že sportoviště si vybírají i celky hrající nejvyšší republikovou soutěž. Například mužstvo 1. FK Příbram využilo hřiště minulý týden pro přípravu před zápasem s 1. FC Slovácko.       

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x