Divácká Super RZ v ulicích Zlína omezí i železniční dopravu

ZLÍN - Už v pátek 28. srpna se ve Zlíně pojede v rámci Barum Czech Rally Zlín divácká Super rychlostní zkouška a kvůli akci bude mimo jiné částečně omezena i železniční doprava. Serveru Zlin.cz to za tiskové oddělení Barum Czech Rally Zlín sdělil Evžen Gargulák.

Hlavní komplikace budou spočívat v omezeném přístupu k vlakovému nádraží a osobní vlaky budou v době od 18.30 do 23.20 hodin nahrazeny autobusy. 

„Ve směru od Otrokovic do Vizovic mohou lidé vystoupit z vlaku už na zastávce v Malenovicích na křižovatce, odkud je náhradní autobusová doprava převeze buď do Zlína na náměstí Práce, nebo až přímo do Vizovic. Pokud ale někdo míří na Barumku, může vlakem pokračovat až do Zlína-střed. Musí ale počítat s náporem fanoušků. Přístupová cesta k nádraží bude pořadateli vyznačena. Náhradní autobusová doprava bude fungovat i z Vizovic,“ doplnil Gargulák.

Omezení železniční dopravy se dotkne několika osobních vlaků, ale také rychlíku IC 551 z Prahy. Ten rovněž zastaví mimořádně ve stanici Zlín-Malenovice, ze které budou lidé přepraveni náhradní autobusovou dopravou na náměstí Práce. Cestující mířící na Barumku rychlík opět přepraví do cílové stanice Zlín-střed.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x