Meziříčští hasiči získali pohár ředitele městské policie

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Strážníci, policisté, hasiči, záchranáři a úředníci se v úterý 25. srpna 2015 sešli na fotbalovém hřišti na Juřince k devátému ročníku turnaje O pohár ředitele Městské policie Valašské Meziříčí. Vítězem se stal fotbalový tým valašskomeziříčských hasičů, informovala server Zlin.cz mluvčí meziříčské radnice Renata Votrubová.

Na druhém místě se umístilo družstvo rožnovských strážníků. Třetí příčka patřila kolektivu Sboru dobrovolných hasičů Poličná.

Turnaje se zúčastnilo devět družstev – Městská policie Valašské Meziříčí, Městská policie Rožnov, Policie ČR Valašské Meziříčí, Městská policie Vsetín, Hasiči Valašské Meziříčí, Rychlá záchranná služba Valašské Meziříčí, Hasiči Deza, Městský úřad Valašské Meziříčí, Sbor dobrovolných hasičů Poličná.

Hrálo se každý s každým a díky tomu se turnaj prodloužil do 18 hodin. „Počasí bylo příznivé. Bohužel došlo při zápasu ke dvěma neúmyslným zraněním, zraněným přejeme brzké uzdravení,“ řekl organizátor turnaje Lubomír Čepica z Městské policie Valašské Meziříčí.

„Pevně věřím, že příští rok akci opět uspořádáme. Čeká nás jubilejní desátý ročník,“ doplnil ho zástupce ředitele městských strážníků Petr Jandík.

Ceny předával starosta města Robert Stržínek společně se zástupcem ředitele městské polici. Vítězný tým si odnesl putovní pohár turnaje.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x