To je fanda! Trikolora na těle i v duši

Barumka má svůj nezaměnitelný kolorit i díky jedinečným fanouškům. Třeba Zdeňka Ehla z Vamberka se přehlédnout nedá. A zdaleka za to nemůže jen ztepilá postava devětačtyřicetiletého majitele autobazaru z východních Čech.

Už před startem soutěže si vybíral nejlepší místo pro zlínskou městskou rychlostku. Na sobě nádherný úbor, jednu velkou trikoloru včetně stylových rukavic také ve správných českých barvách.

„To mi šila jedna přítelkyně, ale ne švadlenka, kadeřnice, pomáhala jí moje tchýně, docela dlouho to trvalo, dokončily to přede dvěma lety, ale dobrá věc se podařila. Jen by nemuselo být takové horko,“ směje se robustní muž, na jehož oděv asi švadlenka spotřebovala spoustu látky.

Přijel s kamarády z Vamberka. Komu fandí? „No to je přece jasné, Honzovi Kopeckému, ten je od nás z Kostelce, krajan a je to náš reprezentant, proto se trikolora hodí, ne,“ směje se fanoušek.

Mimochodem svého favorita doprovázejí po vlastech českých i po Evropě. 

„Teď jsme byli třeba na Rally Bohemia, ale jezdíme i ven. Zajeli jsme třeba do Turecka, ale i jinam hlavně na jih Evropy. Jsme takoví blázni.“ 

Barumka prý bude moc zajímavá a červenomodrobílého Zdeňka bude určitě hodně vidět i slyšet.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x