Hostýnská magistrála opět ožije nočním pochodem s Yettym

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Hostýnská běžecká magistrála v sobotu 5. září přivítá už tradičně dobrodruhy, kteří se vydají na noční pochod s Yettym. Serveru Zlin.cz to sdělila za bystřickou radnici Vendula Perůtková.

Letos se uskuteční už pátý ročník nočního pochodu, registrace účastníků je spuštěna elektronicky na stránkách www.hm52.cz až do dne konání pochodu do 12 hodin.

Pro zájemce bude opět připravený Yetty bus, vyjede v 18 hodin z Bystřice pod Hostýnem z vlakového nádraží a bude zastavovat na všech zastávkách ve směru na Troják. Na Trojáku bude připravena registrace a pak skupina dobrodruhů společně s Valašským sborem portášským vyrazí směrem na Bludný. „Nezapomeňte na pevnou obuv a dobře nabitou čelovku,“ připomínají organizátoři pochodu.

Z Rajnochovic bude v noci zajištěna autobusová doprava zpět přes Troják do Bystřice pod Hostýnem. Kdo nebude chtít jít až do Rajnochovic, může se vrátit zpět z Bludného na Troják. Dolů do města už se ale bude muset dopravit sám.

Pro účastníky pochodu je připraven i bohatý program. Na kytaru zahraje Jakub Tichý, lidé si budou moci vyzkoušet hasičskou techniku a nebude chybět ani opékání špekáčků.

Akci pořádá město Bystřice pod Hostýnem s podporou Místní akční skupiny Podhostýnska, Ski-areálu Troják, SDH Chvalčov, SDH Hošťálková, Rescue teamu Hostýnské vrchy a Valašského sboru portášského.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x