Rožnovsko nabídne gastrofestival, dožínky i závody agility

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Rozmanitou nabídku vyžití nabízí o víkendu Rožnovsko. Lidé mohou vyrazit na klubové závody agility Rebels Cup II, Nedělní odpoledne s Javořinou, dožínky v Hutisku-Solanci nebo na Zašovské slavnosti, serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Sobota 5. září bude v nedaleké Zašové patřit 11. ročníku Zašovských slavností. „Jejich součástí je také gastrofestival Love food (s kuchařskou show) a v bohatém doprovodném programu se mimo jiné představí Bohuš Matuš, dívčí houslové trio Inflagranti nebo cimbálová muzika Soláň s tanečníky,“ upřesnil Gross.

V Hutisku-Solanci se v neděli 6. září uskuteční od 13 hodin dožínky. Součástí akce bude krojovaný průvod s alegorickým vozem, požehnání dožínkového věnce nebo vystoupení folklorních souborů.

Rožnov pod Radhoštěm pak nabídne v neděli 6. září hned dvě akce. Tou první jsou klubové závody agility Rebels Cup II, které se uskuteční na Ranči Bučiska. Druhou akcí je Nedělní odpoledne s Javořinou, které začíná v 15 hodin v Hudebním altánu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x