Prusinovice mají nový web. Chtějí s ním i soutěžit

PRUSINOVICE - Od září jsou v provozu nové internetové stránky obce Prusinovice. Serveru Zlin.cz to sdělila z Jana Rohanová z holešovské radnice.

Nové webové stránky obce Prusinovice jsou natolik povedené, že s nimi chtějí Prusinovičtí i soutěžit. Nový web je v provozu teprve několik dní.

„Vznikl na adrese www.prusinovice.cz. Pomocí internetových stránek a on-line aplikací tak zlepšujeme komunikaci směrem k občanům a návštěvníkům obce,“ uvedl starosta Prusinovic Zbyněk Žákovský. „K tomuto kroku nás vedlo zpřehlednění a zjednodušení webu, aby se každý, kdo přijde na stránky obce, rychle zorientoval a našel co nejrychleji požadované informace,“ komentoval dále starosta.

Na webu se lidé dozvědí novinky z obce, o obci a najdou zde řadu zajímavých odkazů. Vzhled stránek se od základu změnil a byl zaplněn různými fotkami zákoutí obce. „Ty se nám budou s ročními obdobími měnit a také rozšiřovat,“ dodal starosta.

„Myslím, že se podařila spojit vkusnost, střídmost a přehlednost stránek. Máme v úmyslu se s novými stránkami přihlásit do soutěže Zlatý erb. Uvidíme, jak se s velkou výzvou popereme,“ řekl Žákovský.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x