Loučení s legendami: porážka od Sparty 3:5

Hokejový Zlín se loučil s dlouholetými oporami. Jaroslav Balaštík, Petr Leška a Petr Čajánek vstoupili do historie, vedení klubu se s nimi rozloučilo pěknými dary, publikum si mohlo dlaně utleskat, jenže na ledě v utkání 2. kola hokejové Tipsport extraligy prostě chyběli.

Zvláště na úvod by se jejich zkušenost určitě hodila. Sparta totiž hned dvakrát skórovala v první části, nejdříve Pech projel domácí obranou a vybídl ke gólu Kumstáta, pak se bleskově při dorážce před Kašíkem v přesilovce zorientoval Přibyl.

Uragán ovšem nastal na ledě po první pauze. Domácí zabrali jako v nejlepších časech zmiňovaných matadorů a ejhle: Veselý snížil a Žižka za chvíli vyrovnal.

Škoda, že to Zlínským nevydrželo napořád. Hosté potvrzovali nadále kvalitu svého kádru. Nejprve je vrátil do vedení Sabolič a pak dostali berani pořádnou ránu mezi rohy, když těsně před přestávkou pálil přesně pražský Polášek.

V závěrečné části udělal jasno dalším zásahem Hlínka a snížení Aleše Holíka těsně před koncem už dalo výsledku jenom přijatelnou podobu.

PSG Zlín – Sparta Praha 3:5

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x