Zlínská radnice shání zimní věci pro muže v nouzi

ZLÍN - Odbor sociálních věcí zlínského magistrátu shání zimní věci pro lidi bez přístřeší. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí města Zdeněk Dvořák.

Lidé mohou donést například nepotřebné spací pytle, deky, mikiny nebo pánské boty velikosti 7 až 11. Odbor sociálních věcí tak chce před nástupem chladných měsíců pomoci zlínských bezdomovcům.

„Jde především o věci pro muže. Laskavým dárcům předem děkujeme,“ vzkázala Jana Pobořilová, vedoucí Odboru sociálních věcí magistrátu.

Při distribuci bude radnice pečlivě dbát na to, aby nedocházelo ke zneužívání darů například jejich prodejem. Jakékoliv zimní vybavení mohou zájemci přinést  přímo na Odbor sociálních věcí Magistrátu města Zlína (na oddělení sociální práce, budova Okresní správy sociálního zabezpečení ve Zlíně, tř. T. Bati 3792, Zlín, přízemí vlevo), a to v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin nebo v úterý, čtvrtek a pátek v době od 8 do 14 hodin. Případné další informace podá Ondřej Mikulášek na telefonním čísle 577 630 827 nebo prostřednictvím e-mailu ondrejmikulasek@muzlin.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x