Kejklířský jarmark nabídne ve Zlíně historický průvod i soutěže v cyrilometodějském duchu

ZLÍN - Náměstí Míru ve Zlíně zažije od středy 16. do soboty 19. září Kejklířský jarmark. Nabídne bohatý kulturní program, ukázky řemesel i řezbářské symposium, server Zlin.cz o tom informoval mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák.

Program Kejklířského jarmarku bude velmi rozmanitý. Například ve čtvrtek 17. září se návštěvníci jarmarku budou moci seznámit s příběhem věrozvěstů Cyrila a Metoděje. Program, který začne ve 14 hodin, nabídne kvízy a hry se soluňskými bratry, divadelní představení nebo historický průvod.

V pátek 18. září se zase zájemci mohou zapojit do tvorby podzimního florálního předmětu, a to od 13 do 16 hodin ve stánku na náměstí Míru. „Zkusit si bude možné také vyrobit vlastní podzimní aranžmá, a to za pomoci zkušené floristky. Materiál v podobě podzimních květů a plodů bude zajištěn,“ sdělila Michaela Trnavská z Odboru městské zeleně. Dodala, že zájemci o tuto aktivitu musejí nahlásit účast na telefonním čísle 778 400 173.

Kejklířský jarmark můžete sledovat i přes naši webkameru zde.

Kejklířský jarmark – program

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’26430′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1086‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚26430‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x