Sportovní Slovácko ve smutku. Jarda Boček už hlásí v nebi

Zemřel Jaroslav Boček. Bez nadsázky legendární hlasatel, který bude mít navždy čestné místo mezi svými kolegy, fanoušky či novináři. Jarda Boček patří k těm, jimž se oprávněně říká nezapomenutelní.

Vyprávět by mohly početné generace sportovců, především, ale nejen, hokejistů a fotbalistů v Uherském Hradišti. Jarda, jak mu všichni říkali, odešel od svého milovaného mikrofonu i rodiny ve čtyřiasedmdesáti letech.

Absolutně nesmazatelnou stopu má na uherskohradišťském zimáku, tady svým nezaměnitelným způsobem odhlásil s precizností sobě vlastní hodně přes 15 tisíc zápasů. Představte si, přes 15 000!!!

Svého Jardu milovaly i tisíce fotbalistů, především na Širůchu ve Starém Městě to bylo jeho hájemství. I v časech, kdy tehdejší Synot postoupil mezi naši elitu.

Jarda sport miloval jako nikdo jiný a bylo mu jedno, jestli hlásí zápas žáků nebo třeba mezistátní utkání. Jeho způsob byl naprosto originální a jako takového si ho budou pamatovat nejen ti, kteří s ním přijdou na poslední setkání k hrobu. Začátek smutného přenosu je v Míkovicích u Uherského Hradiště v místní kapli v pátek 18. září v 16 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x