Vsetínské rehabilitační oddělení připravuje den otevřených dveří

VSETÍN – Den otevřených dveří připravuje rehabilitační oddělení Vsetínské nemocnice. Uskuteční se 6. října, sdělila serveru Zlin.cz mluvčí nemocnice Lenka Plačková.

Do rehabilitace bude možné přijít od 9. do 16. hodiny. „Program je připravený tak, aby jej využily především rodiny s dětmi. Na své si ale přijdou všechny generace,“ uvedla Plačková.

Lidé se mohou dotázat na vše, co souvisí s rehabilitací. „Představíme TRX cvičení s popruhy, terapii dětí a mnohé další metody,“ poznamenala Plačková.

„Metodou TRX jsou cviky pro zatížení celého těla. Jedná se o závěsné cvičení, které rozvíjí tělesnou sílu pomocí funkčních pohybů a dynamických poloh,“ uvedla fyzioterapeutka Pavlína Matějčková.

V rámci dne otevřených dveří bude možnost ukázkového cvičení v 9, 10, 11, 13, 14 a 15 hodin. „Je potřeba se předem objednat na telefon 571 818 624. Zájemci by si s sebou měli přinést cvičební úbor,“ dodala Plačková.

Na příchozí čeká několik stanovišť s pestrou tematikou jako terapie pro děti, nordic walking, měření tlaku a tuku, moderní technologie a podobně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x